Energieloket Warm Wonen in Weert komt naar u toe

Energieloket Warm Wonen in Weert komt naar u toe

Vanaf 1 oktober opent het eerste Energieloket van Warm Wonen in Weert in het gemeenschapshuis Groenewoud aan de Kesselstraat 28 in Weert. Inwoners van Weert kunnen daar de komende zes weken iedere donderdag van 15.00 tot 17.00 uur terecht met vragen over energiebesparen en een energiezuinig en duurzaam huis.

Het komende jaar bezoekt het tijdelijk Energieloket andere wijken en kerkdorpen. Het loket staat minimaal zes weken en verhuist dan naar een andere plek.

Deskundig advies

De vakkundige en onafhankelijke energieverkenners van het Energieloket Warm Wonen in Weert vullen samen met u de vragenlijst over uw woning in. Ook is het mogelijk om er een afspraak te maken voor een bezoek aan huis door een energieverkenner. 


Coronaproof

Het Energieloket is gratis te bezoeken en coronaproof. Tijdens de openingstijden kunt u zo binnenlopen. Een afspraak maken is niet nodig. De richtlijnen van het RIVM worden nageleefd. Dat wil zeggen dat er anderhalve meter afstand moet wordt gehouden, de handen ontsmet en contactgegevens moeten worden achterlaten.