Kom jij het team Energieverkenners versterken?

Wat ga je zoal doen?

De telefoon gaat. "Ik wil mijn huis verduurzamen, maar weet niet goed waar te beginnen. Kan je me helpen? Deze en andere vragen krijg je als Energieverkenner in de Warm Wonen Winkel.

Ambassadeur

Als Energieverkenner ontvang je de klanten/bezoekers in de Warm Wonen Winkel, aan de Meikoel 3 in Weert. Je geeft ze een kop koffie/thee en vraagt waar je ze mee kunt helpen. Je luistert, vraagt door en noteert hun vraag en contactgegevens in het digitale Intake formulier op de computer. Daarnaast zorg je dat de winkel er netjes en uitnodigend uitziet. En verricht je hand- en spandiensten voor Warm Wonen in Weert en WeertEnergie.

Team

Als Energieverkenner maak je deel uit van een team enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers/studenten. Je wordt begeleid, regelmatig vinden er kennisuitwisselingen plaats. Je krijgt uitleg over de nieuwste ontwikkelingen en met vragen kun je altijd terecht bij een van de andere Energieverkenners en of Energiecoaches.

Leuk én belangrijk werk!

Je bent hard nodig, want de ambities van Weert zijn duidelijk: in 2030 klaar zijn om van het gas af te gaan. Mooi dat je een bijdrage wilt leveren. Meld je aan bij de projectleider Frans van Tuel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden, zodat we een afspraak met je kunnen maken.

Postadres

Meikoel 3
6001 EE Weert
telefoon: 0495 - 630555 (tijdens de openingsuren)
info@warmwoneninweert.nl

Openingstijden

  • dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
  • donderdagavond van 19.00 - 20.30 uur
    Vanaf 19.30 uur worden er informatieve en gratis te bezoeken Praatjes over duurzame onderwerpen gehouden.
  • zaterdag van 10.00 - 15.00 uur
facebook donker twitter donker mail donker