Praatje over 21 juli - ventileren en energie besparen

Op donderdagavond 21juli organiseert de Warm Wonen Winkel, Infocentrum duurzaamheid, een informatief praatje over ventileren en energie besparen. Dit praatje is gratis bij te wonen!

Energiecoach Leo Janssen gaat dan dieper in op slimme en goede ventilatie in huis.

Goede ventilatie is belangrijk voor je gezondheid. In een goed geventileerd huis heb je minder last van schimmel, is de lucht schoner en heb je minder warmteverlies, kou en tocht. Hoe zorg jij voor slimme en goede ventilatie?

Gezondheid

Voor je gezondheid is het belangrijk om je huis goed te ventileren. Helaas is de ventilatie in de meeste huizen niet goed. In 1 van de 10 woningen zit schimmel en in veel huizen hangt binnen meer fijnstof dan buiten. De lucht in huis raakt op allerlei manieren vervuild. We ademen, koken, drogen de was etc. Daarom is het belangrijk om de lucht in huis goed te verversen. Vieze lucht moet het huis uit en schone lucht moet naar binnen komen.

Met slim ventileren heb je minder last van kou en tocht in huis. En je verliest er ook nog eens minder warmte mee.

Aanmelden

Het praatje begint om 19.30 uur aan de Meikoel 3 in Weert en duurt ongeveer een half uur. De experts van de Warm Wonen Winkel staan daarna klaar om je vrijblijvend van advies te voorzien! Wil je dit praatje bijwonen? Meld je hier aan.

Binnenlopen

De Warm Wonen Winkel is tijdens het praatje gewoon geopend. Wil je binnenlopen voor advies of op het laatste moment aansluiten bij het praatje? Dan ben je van harte welkom!

Postadres

Meikoel 3
6001 EE Weert
telefoon: 0495 - 630555 (tijdens de openingsuren)
info@warmwoneninweert.nl

Openingstijden

  • dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
  • donderdagavond van 19.00 - 20.30 uur
    Vanaf 19.30 uur worden er informatieve en gratis te bezoeken Praatjes over duurzame onderwerpen gehouden.
  • zaterdag van 10.00 - 15.00 uur
facebook donker twitter donker mail donker