Nieuwe reeks Praatjes over

Na de zomerstop pakken we de draad weer op en organiseren een nieuwe reeks Praatjes over een onderwerp dat gaat over energie besparen, energie opwekken en het verduurzamen van je leefom-geving. In de Warm Wonen Winkel delen deskundigen in een informele sfeer hun kennis en ervarin-gen. Er is ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen en het aangaan van een goed gesprek met elkaar.

We beginnen op donderdagavond 8 september met een topper onder de eerder gehouden praatjes. Energiecoach Leo Janssen vertelt dan over hoe warmtepompen werken, het verschil tussen hybride en all electric warmtepompen en waar je op moet letten bij het aanvragen van offertes. Ook het andere goedbezochte Praatje over ventileren en energie besparen is weer opgenomen in de reeks Praatjes.

Nieuw is dat deskundigen van organisaties, zoals Wonen Limburg, Provincie Limburg en Punt Welzijn, ook een Praatje houden over wat je als huurder kunt doen om energie te besparen, hoe het zit met de provinciale duurzaamheidslening en wat je zelf kunt doen om als oudere langer thuis te kunnen blijven wonen. Met hun inbreng breidt het aantal relevante onderwerpen uit. Maar dat is niet alles, ook voor de iets jongere inwoners zijn er interessante Praatjes, zoals de workhop over je eigen ecologische footprint. Kijk hier voor het overzicht van alle praatjes.

De Praatjes worden georganiseerd door de Warm Wonen Winkel, infocentrum duurzaamheid. Ze beginnen iedere donderdag om 19.30 uur en vinden plaats in Meikoel 3 in de Weerter binnenstad. Deelname is gratis. Inschrijven kan hier, maar passanten kunnen natuurlijk gewoon binnenlopen en aanschuiven.

Postadres

Meikoel 3
6001 EE Weert
telefoon: 0495 - 630555 (tijdens de openingsuren)
info@warmwoneninweert.nl

Openingstijden

  • dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
  • donderdagavond van 19.00 - 20.30 uur
    Vanaf 19.30 uur worden er informatieve en gratis te bezoeken Praatjes over duurzame onderwerpen gehouden.
  • zaterdag van 10.00 - 15.00 uur
facebook donker twitter donker mail donker