Energiecoach

stippen 2

 

Ontdek hoe je slim kunt besparen en tegelijkertijd je comfort verhoogt met de hulp van onze Energiecoaches!

Bespaar geld én verlaag je energierekening

Droom je van een lagere energierekening en wil je tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere wereld? Onze Energiecoaches staan klaar om samen met jou door je woning te lopen, op zoek naar slimme besparingsmogelijkheden. Van isolatie tot energiezuinige apparaten. We laten zien waar je kunt besparen en je wooncomfort kunt verhogen.  

Samen met een Energiecoach breng je jouw energieverbruik in kaart en ontdek je hoe je met eenvoudige aanpassingen, niet alleen bijdraagt aan een beter milieu, maar ook flink kunt besparen. Duurzaamheid was nog nooit zo eenvoudig én voordelig.

Verhoog je comfort én de waarde van je huis

Wil je een warmer huis in de winter en een koeler huis in de zomer? Onze tips en adviezen verbeteren niet alleen je leefcomfort, maar verhogen ook het energielabel en de waarde van je huis. Een win-win situatie!

Hou zelf de regie met persoonlijk bespaarplan

Met een persoonlijk bespaarplan krijg je een helder overzicht van je huidige energiegebruik, de voorgestelde verbeteringen en de geschatte besparingen. Je houdt zelf de regie. Jij bepaalt wat je doet en in welk tempo. 

Inwoner roept hulp in van Energiecoach

Kleine aanpassingen, grote impact

Ontdek hoe kleine veranderingen, zoals het aanbrengen van tochtstrips of het isoleren van warmwaterleidingen, een groot verschil kunnen maken. Onze Energiecoaches geven je praktische tips om vandaag nog aan de slag te gaan.

Voor wie?

Of je nu huiseigenaar bent en je eerste stappen zet naar een energiezuiniger woning, of een huurder die zelf energie wil besparen: onze Energiecoaches zijn er voor jou. Met een grondige opleiding in bouwkundige en installatietechnische aspecten van energiebesparing bieden zij neutraal en onafhankelijk advies. Dit alles met de ondersteuning van de gemeente Weert, die de kosten ervan voor de inwoners van Weert subsidieert.

Neem de stap naar een duurzamere, comfortabelere, en voordeligere toekomst. Neem vandaag nog contact op met onze Energiecoaches en begin jouw reis naar een energiezuiniger leven!

Postadres

Meikoel 3
6001 EE Weert
telefoon: 0495 - 630555 (tijdens de openingsuren)
info@warmwoneninweert.nl

Openingstijden

  • dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
  • donderdagavond van 19.00 - 20.30 uur
    Vanaf 19.30 uur worden er informatieve en gratis te bezoeken Praatjes over duurzame onderwerpen gehouden.
  • zaterdag van 10.00 - 15.00 uur
facebook donker twitter donker mail donker