Ik wil graag onafhankelijke en voor iedereen toegankelijke gratis informatie geven over energiebesparing en duurzaamheid.

Mijn man en ik zijn in april 2020 gaan wonen in een houtskelet nieuwbouwwoning A+++, tot nu toe energieneutraal. We hebben bewust gekozen voor extra isolatie en hebben geen verwarming of warmtepomp. Wel een zonneboiler en mechanische ventilatie met een warmteterugwininstallatie. We hebben de woning gebouwd met duurzame producten en bewust gekozen voor lokale ondernemers om de milieu verontreiniging door transport te beperken. Zie www.duurzamehuizenroute.nl woning in Stramproy.

Ik heb de landbouwhogeschool en diverse post hbo-opleidingen voor milieukunde, milieuchemie, milieutechniek, geluid, duurzaam bouwen en drinkwater afgerond. En ik ben natuurlijk geslaagd (cum laude) als energieverkenner bij de Limburgse Milieufederatie.

Voor mij is Warm Wonen in Weert geslaagd als op menig verjaardagsfeestje in 2021 over comfortverbetering en bezuiniging op verwarming door isoleren, wordt gepraat. Dat mensen tevreden zijn over de informatie die door Warm Wonen in Weert toegankelijk is gemaakt.

Postadres

Meikoel 3
6001 EE Weert
telefoon: 0495 - 630555 (tijdens de openingsuren)
info@warmwoneninweert.nl

facebook donker twitter donker mail donker