Veilig de winter door - Brandweer Limburg Noord

Veilig de winter door - Brandweer Limburg Noord

De vrijwilligers Karin Willemse en Bert Gitmans van de Brandweer Limburg-Noord vertellen op donderdagavond 16 februari vanaf 19.30 uur hoe je Veilig de winter door kunt komen. Dit gebeurt tijdens een interactieve bijeenkomst in de Warm Wonen Winkel, Meikoel 3 in Weert.

Stoken met hout, olie, kaarsen en andere alternatieve manieren om het huis te verwarmen, verhogen het risico op koolmonoxide en brand. Reden voor Brandweer Nederland om dit nu extra onder de aandacht te brengen.

Ook tijdens dit stookseizoen zien we voorbeelden van koolmonoxidevergiftiging om ons heen. Daarom is het van groot belang dat mensen op de hoogte zijn van het gevaar van deze sluipmoordenaar en ze weten wat ze moeten doen om op een veilige manier de woning te verwarmen. Een woning effectief verwarmen is goed voor zowel de gezondheid als het energieverbruik. Zo kun je met eenvoudige middelen en maatregelen de eigen woning veiliger maken en komen we samen veilig en warm de winter door.

Wil je het stookseizoen veilig doorkomen? Kom dan op 16 februari naar de Warm Wonen Winkel voor het praatje van de Brandweer Limburg-Noord. Klik hier om je aan te melden.

Postadres

Meikoel 3
6001 EE Weert
telefoon: 0495 - 630555 (tijdens de openingsuren)
info@warmwoneninweert.nl

Openingstijden

  • dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
  • donderdagavond van 19.00 - 20.30 uur
    Vanaf 19.30 uur worden er informatieve en gratis te bezoeken Praatjes over duurzame onderwerpen gehouden.
  • zaterdag van 10.00 - 15.00 uur
facebook donker twitter donker mail donker