Informatief en gratis praatje over warmtepompen

Informatief en gratis praatje over warmtepompen

Al eens nagedacht over een warmtepomp? Moet het een hybride of all electric warmtepomp worden? Op donderdag 22 februari houdt Leo Janssen, energiecoach van Warm Wonen in Weert, een gratis informatief praatje over warmtepompen. Hij legt uit hoe ze werken, gaat in op de verschillen tussen een hybride en all electric warmtepomp en laat aan de hand van berekeningen zien wat je bespaart op je energiekosten.

Goed om te weten is, dat vanaf 2024 een warmtepomp minimaal energielabel A++ moet hebben om in aanmerking te komen voor subsidie (ISDE). Voor warmtepompen met een label A+++ geldt nu zelfs een extra bonus. Deze nieuwtjes worden ook door Leo Janssen toegelicht.

Het informatieve praatje op 22 februari begint om 19.30 uur en vindt plaats in de Warm Wonen Winkel aan de Meikoel 3 in de binnenstad van Weert. Klik hier om je aan te melden. Vanwege de eerdere grote belangstelling wordt gekeken naar datum van aanmelding. Het kan zijn dat er moet worden doorgeschoven naar een andere datum.

Het praatje is gratis te bezoeken en wordt georganiseerd door Warm Wonen in Weert. Hierin werken samen: WeertEnergie, gemeente Weert en Wonen Limburg.

Postadres

Meikoel 3
6001 EE Weert
telefoon: 0495 - 630555 (tijdens de openingsuren)
info@warmwoneninweert.nl

Openingstijden

  • dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
  • donderdagavond van 19.00 - 20.30 uur
    Vanaf 19.30 uur worden er informatieve en gratis te bezoeken Praatjes over duurzame onderwerpen gehouden.
  • zaterdag van 10.00 - 15.00 uur
facebook donker twitter donker mail donker