Nieuwe reeks Praatjes over verduurzamen van je woning

Nieuwe reeks Praatjes over verduurzamen van je woning

Op donderdagavond 19 januari start de nieuwe reeks Praatjes in de Warm Wonen Winkel in Weert. Speciaal voor iedereen die erover denkt om (meer) energie te besparen en de woning wil verduur-zamen. Energiecoach Leo Janssen bijt de spits af en gaat op 19 januari dieper in op de keuze voor een warmtepomp. Wat is het verschil tussen hybride en all-electric warmtepompen en waar moet je op letten?

Vorig jaar is de Warm Wonen Winkel gestart met het organiseren van de gratis wekelijkse Praatjes. Deze zijn bedoeld om inwoners te informeren en op weg te helpen met het verduurzamen van hun woning. Naast een presentatie is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Onderwerpen die langskomen zijn onder andere: isoleren, zonnepanelen, ventileren en energie besparen. Op 2 februari vertelt Wim Op den Buysch over aquathermie en noemt de Zuid-Willemsvaart: de verborgen energiebron van Weert. Op 30 maart gaat het Praatje over financiering en subsidieregelingen en op 6 april over je huis levensloopbestendig maken.

De Praatjes beginnen om 19.30 uur in de Warm Wonen Winkel aan de Meikoel 3 in Weert. Wil je een Praatje bijwonen? Klik hier voor een overzicht van alle Praatjes en aanmelden.

Postadres

Meikoel 3
6001 EE Weert
telefoon: 0495 - 630555 (tijdens de openingsuren)
info@warmwoneninweert.nl

Openingstijden

  • dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
  • donderdagavond van 19.00 - 20.30 uur
    Vanaf 19.30 uur worden er informatieve en gratis te bezoeken Praatjes over duurzame onderwerpen gehouden.
  • zaterdag van 10.00 - 15.00 uur
facebook donker twitter donker mail donker